Tekst

Zeg je Linde trucks, dan zeg je prestatie en veiligheid. En dit geldt niet alleen voor onze trucks, want ook met de innovatieve veiligheidsoplossingen van Linde minimaliseren we schade aan mensen en materialen, zonder in te leveren op prestaties. Hierdoor kan de bestuurder zich volledig op zijn werk concentreren en het maximale uit zijn truck halen.

Profiteer nu van deze combinatie van prestaties en veiligheid! U ontvang tot 25 juni aantrekkelijke kortingen op geselecteerde veiligheidsopties bij aanschaf van een nieuwe heftruck.

Ontvang de aantrekkelijke korting!

Veiligheid waar je op kan vertrouwen

Met intelligente hulpsystemen en geavanceerde verlichtingsoplossingen draagt het veiligheidsassortiment van Linde actief bij aan het voorkomen van ongevallen en schade. De verschillende veiligheidsopties waarschuwen bestuurders en voetgangers tijdig voor dreigende gevaren en grijpen in om hen te beschermen in geval van nood. Op deze manier zorgen ze voor maximale veiligheid met volledige efficiëntie.

De juiste veiligheidsoplossing voor iedere truck

Voorzie uw nieuwe heftruck met de beste opties! 

Reverse & Front Assist Camera

Reverse & Front Assist Camera

Het op AI-gebaseerde camerasysteem voor automatische voetgangersdetectie registreert voetgangers vóór en achter de truck en waarschuwt de bestuurder tijdig voor een dreigende aanrijding.

Safety Pilot (Select/Active)

Safety Pilot (Select/Active)

De Linde Safety Pilot (LSP) voorkomt kantelongevallen en is verkrijgbaar in twee versies. Beide waarschuwen voor kritieke rijomstandigheden, daarnaast grijpt de ‘Active versie’ ook automatisch in in de rij- en heffuncties.

Linde Safety Guard

Linde Safety Guard

De Linde Safety Guard creëert beschermingszones rond trucks, voetgangers en delen van de infrastructuur. Het innovatieve assistentiesysteem herkent mensen in de gevarenzone en waarschuwt de bestuurder voor aanrijdingen.

Linde Motion Detection

Linde Motion Detection

Het achteraf in te bouwen Linde Motion Detection assistentiesysteem detecteert bewegingen achter de heftruck en waarschuwt de bestuurder tijdig voor een aanrijding. Een geluidssignaal waarschuwt ook voetgangers in de buurt.

Linde TruckSpot

Linde TruckSpot

Het optische waarschuwingssignaal TruckSpot projecteert een duidelijk zichtbaar signaal op de grond en waarschuwt zo voetgangers in een vroeg stadium voor de naderende truck.

VertiLight & LED Stripes

VertiLight & LED Stripes

De VertiLight en LED strips van Linde zorgen voor helder licht in het werkgebied en maken de heftruck goed zichtbaar met visuele signalen. Voor beter zicht en meer veiligheid.
Tekst

De volgende veiligheidsoplossingen zijn, naast de hierboven vermelde oplossingen, verkrijgbaar in een pakket tegen speciale voorwaarden als onderdeel van onze tijdelijke actie; Linde Steer Control, Linde Reverse Assist Camera, Linde Speed Assist, Reverse Assist Radar en Warning Lines.

Tekst

Actievoorwaarden

De korting op veiligheidsopties is geldig van 1 mei 2024 tot en met 25 juni 2024 en alleen van toepassing op specifieke opties bij aanschaf van een nieuwe heftruck. De desbetreffende veiligheidsopties zijn te vinden op de actiepagina. De offerte dient uiterlijk op 25 juni 2024 ondertekend te zijn. De aangeboden kortingen zijn niet te combineren met andere lopende promoties of vaste contractafspraken. In de actieperiode is de korting al in de offerte verwerkt. De actievoorwaarden kunnen eenzijdig door Motrac worden gewijzigd. Onze algemene verkoopsvoorwaarden zijn steeds van toepassing.

Vraag hieronder een vrijblijvende offerte of advies aan

Wij nemen binnen enkele werkdagen contact met u op voor een vrijblijvend advies of een offerte Op-Maat.

Formulier
Maak uw keuze *
Aanhef *
Ik kan deze toestemming te allen tijde intrekken, daarna ontvang ik geen nieuwsbrieven meer. Uw informatie wordt nooit met derden gedeeld. Meer informatie over hoe wij omgaan met uw gegevens vindt u in ons Privacybeleid.