Tekst

Kernwaarden van Motrac

Motrac staat voor ondernemerschap, samenwerken en betrouwbaarheid. Samen met onze medewerkers én leveranciers doen wij er alles aan om uw betrouwbare partner te zijn op het gebied van interne transportoplossingen en oplossingen voor een veilig magazijn.

Missie

Motrac is in een snel veranderende markt de beste business partner op het gebied van intralogistieke oplossingen, met premium producten én excellente dienstverlening.

Visie

Motrac onderhoudt duurzame klantrelaties en begrijpt de klantbehoeftes. Daarop anticiperen wij met het aanbieden van innovatieve, efficiënte en klantgerichte oplossingen op gebied van intern transport. Hierbij staat veiligheid altijd centraal. We zorgen ervoor dat we onze organisatie continu verbeteren en op de hoogte zijn van de nieuwste technieken in de branche. Samen met onze partners werken we altijd aan de beste intralogistieke oplossingen


Motrac levert het meest succesvolle - one stop shop - aanbod in logistieke oplossingen gecombineerd met een hoge servicegraad. Daarmee zijn we meer dan uw leverancier van interne transport oplossingen. We denken ook mee over veiligheid, duurzaamheid, energie en connectiviteit. We zien onszelf als een partner in uw organisatie, waarbij we altijd uw belang voorop stellen. We leveren de hoogste kwaliteit Linde producten, ondersteund met professionele en een complete dienstverlening. We verbeteren uw efficiency door uw interne logistiek te optimaliseren en op hoog niveau te laten renderen, altijd en overal.

Hoog op de agenda

In Nederland is Motrac zeer succesvol, omdat wij als A-merk oplossingsgericht meedenken en rendementsverbetering van het logistieke proces centraal stellen. Om onze visie te verwezenlijken en om de verwachtingen die een A-merk met zich meebrengt te blijven waarmaken, hebben we de volgende uitgangspunten hoog op de agenda staan:

  • We denken met u mee en helpen u te besparen op de operationele kosten.
  • Iedere onderneming is uniek. Met onze expertise verdiepen we ons in úw situatie en adviseren we Op-Maat.
  • We staan open voor verbetering en werken samen met onze partners aan de beste intralogistieke oplossingen.
  • We helpen de laagste kosten per pallethandling te realiseren.

We bieden een totaalpakket op gebied van intern transport en nemen daarmee alle logistieke zorg uit handen. Van implementatie tot beheer.