Tekst

Uw mening telt

Dagelijks vragen we u om uw mening, want die vinden wij heel belangrijk. Daarom bellen we na om te horen hoe u onze service ervaren heeft. Uw feedback gebruiken we om onze dienstverlening continu te verbeteren. Zo krijgt u altijd de beste service van ons.

Tekst

“Wij hebben al jaren Linde trucks rijden. Het zijn de beste trucks! Ik ben erg tevreden over Motrac."

Wij zijn trots!

Klanten beoordelen ons met een 8,1

Het hele jaar door vragen wij onze klanten wat zij vinden van onze communicatie en bereikbaarheid. Én hoe tevreden zij zijn over onze producten en dienstverlening.

We vragen welke punten we goed voor elkaar hebben en waar we zo mogelijk nog kunnen verbeteren. Afgelopen jaar kregen wij het rapportcijfer 8,1.
Een cijfer waar we zeker trots op zijn. Toch leunen we nu niet gelijk achterover. We blijven graag ontwikkelen en op scherp staan, dus heeft u tips en tops voor ons, we luisteren hier graag naar.

Enkele quotes van klanten:

  • “Ik ben zeer tevreden over de rayonmanager, ik ken hem al jaren. Hij staat altijd voor ons klaar. De service van Motrac is super. Het is in het verleden wel eens voorgekomen dat de trucks al geleverd werden, zonder dat dit duidelijk vooraf was gecommuniceerd. Dit hebben we met de rayonmanager besproken en tegenwoordig verloopt alles zonder problemen.”
  • "Ik ben zeer te spreken over de service die jullie leveren. Daarom heb ik er recent voor gekozen nog een truck bij Motrac aan te schaffen. Het contact met de rayonmanager verliep goed en de truck werd netjes op tijd geleverd.”
  • "Er wordt snel teruggebeld en bij spoed meteen actie ondernomen. De monteurs zijn goed bekend met zowel ons bedrijf als met de mensen op de vloer en koppelen altijd terug wat ze gedaan hebben.”
  • "Motrac is goed bereikbaar en er wordt ook goed en snel gereageerd. De monteurs denken mee in oplossingen en staan voor ons klaar, mocht er toch nog iets extra’s moeten gebeuren.”