Tekst

Veilig rijden in het magazijn, check onze posters

Veiligheid in uw magazijn is voor u én voor ons hoge prioriteit. Daarom heeft Motrac twee unieke en gratis posters met veiligheidstips ontwikkeld als zichtbare geheugensteun voor in uw magazijn.

Download de veiligheidsposters:

Veilig werken met heftrucks

Veilig werken met reachtrucks

Hang de poster op een druk bezochte plek voor maximale zichtbaarheid. Extra tip: neem de inhoud van de poster periodiek door met uw medewerkers. Zo zorgt u dat de chauffeurs altijd alert zijn op veiligheid.

Poster op A1 formaat

Wilt u de poster op A1 formaat ophangen? U kunt een fysiek exemplaar bij ons opvragen. De papieren poster op A1 formaat is verkrijgbaar in het Nederlands, het Engels en het Pools. Geef bij uw aanvraag aan welke taalvariant u wilt ontvangen.

gratis download veilig werken met heftrucks en reachtrucks

Poster aanvragen

Vul uw gegevens in, geef aan welke papieren poster (Heftruck, Reachtruck) u wilt ontvangen, in welke taalvariant (nl, eng, pools) en we sturen deze per post naar u toe.

Formulier
Versie Taal Aantal Bewerkingen
Aanhef *
Ik kan deze toestemming te allen tijde intrekken, daarna ontvang ik geen nieuwsbrieven meer. Uw informatie wordt nooit met derden gedeeld. Meer informatie over hoe wij omgaan met uw gegevens vindt u in ons Privacybeleid.