Tekst

24/7 delivery met onze intralogistieke oplossingen

Of het nu gaat om het behoud van volle schappen in winkels of om internetbestellingen met de belofte van levering de volgende dag. Bent u werkzaam in de retail food of non-food sector of in de e-commerce, dan weten wij dat uw klanten hoge eisen stellen aan aanbod en levering. Met onze efficiënte en betrouwbare heftrucks en magazijntrucks van Linde zorgen wij dat u daar op in kunt spelen en snel kunt schakelen.

Bovendien kiest u met onze Linde trucks voor veilige en ergonomische interne transportmiddelen, die een oplossing bieden voor elke mogelijke toepassing in de retailbranche.

Tekst

Ruim aanbod trucks voor laden en lossen

Met ons ruime aanbod Linde hef- en magazijntrucks bieden we u dé oplossingen voor het snel en veilig laden en lossen van vrachtwagens en bestelwagens. Voor ieder product en voor iedere werk- en winkelomgeving hebben we de juiste truck in ons assortiment.

Linde V08 orderverzamelaar voor verzamelen op het tweede niveau
Linde N20 SA semi automatische orderverzameltruck
Linde D10 laadt vrachtwagen in met dubbele vorken
Linde H20 laadt toiletpapier in vrachtwagen
Linde K-trucks in een retail magazijn
Tekst

Voor ieder product en iedere (winkel)omgeving

De retailbranche heeft vaak te maken met het verwerken van een grote verscheidenheid aan producten. Daar moet de het type intern transport ook op voorzien zijn. Motrac biedt een ruim aanbod aan interne transportoplossingen voor verschillende toepassingen en in iedere omgeving. Zo bieden we trucks die goed kunnen manoeuvreren in kleinere ruimtes, trucks die bij de hoogste magazijnstellingen nog altijd goed bij de goederen kunnen en trucks die zwaardere pallets eenvoudig in- en uit vrachtwagens kunnen rijden.

Flexibele huuroplossingen voor bedrijven in de retail

Bedrijven werkzaam in de food- en non-foodretail hebben regelmatig te kampen met momenten dat het enorm druk is en momenten waarop werkzaamheden stiller liggen, ze zogenoemde piek- en dalmomenten. Denk bijvoorbeeld aan de oogsttijd, vakantietijd of de feestdagen.

Om op het juiste moment ook over het juiste aantal benodigde interne transportmiddelen te beschikken, biedt Motrac u een uitgebreide, flexibele huurvloot. Zo hebt u op elke dag van het jaar het precieze aantal heftrucks en magazijntrucks voorhanden waar u op dat moment behoefte aan hebt.

Altijd de actuele status beschikbaar van uw gehele truckvloot

Wilt u uw magazijn- en transportprocessen optimaliseren? Met het fleet management systeem Linde connect: worden uw magazijn- en heftrucks optimaal en efficiënt ingezet. Zo krijgt u met één klik onder andere inzicht in wie er op welke truck rijdt, hoe het transportmiddel wordt gebruikt en hoe productief de truck daadwerkelijk is. U heeft realtime gegevenstoegang en kunt nog nauwkeuriger inspelen op de vraag van uw klanten.

Onderhoudsdienst van Motrac 24/7 bereikbaar

De retailbranche gaat snel. Uw klanten verwachten hun producten de volgende dag en soms zelfs dezelfde dag al te kunnen ontvangen. U heeft dan ook 'geen tijd’ voor onnodige stilstand van uw trucks. Dat weten we bij Motrac maar al te goed. Daarom is de onderhoudsdienst van Motrac altijd bereikbaar. Ons team dat bestaat uit meer dan 150 gekwalificeerde service monteurs staat 24/7 voor u klaar. En wilt u er zeker van zijn dat uw trucks goed onderhouden zijn, kies dan voor onze servicepakketten.

Retailsector

Wilt u meer weten over de retailsector? Kijk op onze detailpagina's.

Retail food

Retail food

De food sector omvat bederfelijke producten die snel vervoert moeten worden. Motrac beschikt over een ruim assortiment trucks om hierin te voorzien.

Retail non-food

Retail non-food

De non-food sector omvat een ruim portfolio aan producten die op een snelle manier bij de eindgebruiker moeten komen. Motrac beschikt over een ruim assortiment trucks om hierin te voorzien.

E-commerce

E-commerce

Speel met uw intern transport in op de snelgroeiende wereld van het internetshoppen.