Tekst

Op 5 november heeft MotracLinde haar webshop gelanceerd voor het intern transport. Via de webshop biedt de enige officiële Linde distributeur in Nederland handpallettrucks, elektrische pallettrucks en stapelaars aan. Uniek is dat MotracLinde de machines gegarandeerd binnen 2 werkdagen levert. De elektrische trucks worden bovendien gratis geleverd. Ook kan er direct bij aanschaf van een truck het comfort+ servicecontract worden aangeschaft.

Vooral voor de kortere afstanden en het laden en lossen is het klein segment Linde trucks ideaal. Trucks van het premium merk Linde staan bekend als de meest robuuste en kostenefficiënte trucks in de markt.

MotracLinde heeft bewust gekozen voor lancering medio november. “Richting de feestdagen neemt de vraag naar goederen en daarmee drukte in warehouses, toe. Vooral voor de kortere afstanden en het laden en lossen is het kleinere segment ideaal,” zegt Geurt de Groot, Managing Director bij MotracLinde. “Zo kunnen we veel ondernemers direct helpen met de feestdagendrukte”.

MotracLinde blijft de webshop verder ontwikkelen. Zo worden op korte termijn meerdere betaalmethodes aangeboden en wordt het assortiment uitgebreid.
De trucks kunnen worden aangeschaft via deze webshop link.