Tekst

Na een voorbereidingstraject dat in 2016 is gestart, hebben MotracLinde en Royal FloraHolland hun uitgebreide samenwerking voor de komende 3 jaar bekrachtigd. Op 12 maart zetten Geurt de Groot – Managing Director van MotracLinde en Frans Slingerland – General Manager Real Estate & Facility Management bij Royal FloraHolland hun handtekening onder een driejarige raamovereenkomst.

De komende 3 jaar zullen de partijen samenwerken aan het verbeteren van de veiligheid, efficiëntie en transparantie. Door de samenwerking krijgt Royal FloraHolland een beter inzicht in de kosten van onderhoud, schade, inzet en efficiëntie van alle voertuigen die gebruikt worden als intern transportmiddel.

Innovatiebepaling

Op basis van data-analyse bepalen Royal FloraHolland en MotracLinde nieuwe innovaties die bijdragen aan het reduceren van schades, het verlagen van onderhoudskosten, de verbetering van de kwaliteit, het verhogen van de inzetbaarheid en het verlagen van de doorlooptijden. Daarnaast biedt MotracLinde haar kennis aan bij het uitrollen van het 5S-systeem voor orde en netheid binnen Royal FloraHolland.

MotracLinde en Royal FloraHolland gaan driejarige samenwerking aan
MotracLinde en Royal FloraHolland gaan driejarige samenwerking aan