Tekst

Per 1 maart 2019 is MotracLinde de exclusieve distributeur van ULMA in Nederland. De Spaanse organisatie ULMA produceert roestvaststalen producten die o.a. worden toegepast in de voedingsmiddelen industrie, visserij, kaasproductie, akkerbouw, chemie, clean rooms en in de farmaceutische industrie.

ULMA levert o.a RVS pallettrucks, stapelaars en schaarpallettrucks, die ingezet worden in omgevingen waarbij hoge eisen gesteld worden met betrekking tot hygiëne en corrosiebestendigheid (HACCP, EG 852/2004).

Door het unieke, gepatenteerde design, zijn de ULMA RVS trucks eenvoudig te reinigen en wordt het besmettingsgevaar door het achterblijven van organisch materiaal tot een minimum beperkt. Alle ULMA elektronica is volgens de norm IP67 beschermd.

De trucks worden standaard uit 304 RVS materialen vervaardigd. Voor bedrijven die in een zoute omgeving werken, zoals in de visserij en kaasproductie, heeft ULMA de producten ook in 316 RVS uitvoering beschikbaar.

MotracLinde biedt het gehele ULMA assortiment aan: handpallettrucks, schaarheftafels, elektrische pallettrucks en stapelaars met en zonder platform. Met deze uitbreiding van het producten gamma, kan MotracLinde haar klanten nog beter ondersteunen.

ULMA-product-portfolio