Almere, 28 juli 2021 - Motrac kondigt een versteviging van het managementteam aan. Henk van Keulen en Maarten Vaandrager, beiden geen onbekenden in de branche, zijn per direct onderdeel van het huidige managementteam van Motrac. Het team wordt aangestuurd door Geurt de Groot als Managing Director. Daarnaast vervult Ronald Lamberts de rol van Financieel Directeur en Erik Janssens die van HR Manager. Motrac staat voor duurzame klantrelaties en het zo goed mogelijk invullen van klantbehoeftes Op-Maat. Door de versterking binnen het MT, op zowel sales- als service gebied, kan Motrac met de premium Linde hef- en magazijntruckoplossingen nog beter inspelen op de laatste ontwikkelingen in de markt.
Tekst

Bekende naam in de branche

Henk van Keulen startte 1 juni jl. als Director Service & Parts bij Motrac en is daarmee eindverantwoordelijke voor de gehele service organisatie. Henk is een ervaren manager en een bekende naam in de branche van interne logistieke oplossingen. Met al zijn ervaring is hij een absolute aanwinst voor Motrac.

Tekst

Ervaren binnen Motrac

Maarten Vaandrager is al bijna negen jaar werkzaam bij Motrac en kent de organisatie op zijn duimpje. Gestart als Key Accountmanager is hij doorgegroeid tot Manager Sales & Key Accounts. Al zijn rollen heeft hij op een succesvolle wijze vervult en daarom maakt Maarten vanaf 1 juli als Sales Director deel uit van het MT van Motrac.

Geurt de Groot, Managing Director:

Motrac is al jaren als onafhankelijk Linde-distributeur markleider op het gebied van heftrucks. Daarnaast groeien we hard, met name in warehousing. De logistieke markt is daarbij volop in beweging en dat geldt ook voor ons. De komende jaren zetten we flink in op verdere ondersteuning bij productiviteit, automatisering, het bieden van unieke energie-oplossingen en veiligheid in het magazijn. Dat doen we steeds vaker door letterlijk klantoplossingen Op-Maat te bieden waarbij we streven naar een excellente dienstverlening. Natuurlijk gecombineerd met de laatste innovaties van Linde Material Handling”.