Tekst

Dicht bij de klant

Motrac heeft een prachtige nieuwe vestiging geopend aan de Tasmanweg 6 in Venlo op het bedrijventerrein Trade Port West.
Venlo is een logistieke hotspot in Nederland en is dus een zeer geschikte locatie om klanten en de groeiende markt in het zuiden beter en klantgerichter van dienst te kunnen zijn.

Tekst

Totaalpakket

Deze nieuwe vestiging in Venlo is de vierde Motrac locatie in Nederland en het gehele totaalpakket zal hier aangeboden worden. Bedrijven kunnen hier niet alleen terecht voor de aankoop van nieuwe Linde heftrucks en magazijntrucks (reachtrucks, orderpickers, etc.), maar ook voor gebruikte heftrucks, verhuur en service.

Motrac heeft met de opening van de locatie in Venlo nu 4 vestigingen in Nederland. Het hoofdkantoor staat in Almere. Daarnaast is er een vestiging in Zwijndrecht van waaruit de verkoop- en serviceactiviteiten voor de regio Rijnmond verzorgd worden.

Het Used Equipment Center in Apeldoorn richt zich op de verkoop van gebruikte Linde heftrucks en magazijntrucks. Maar ook op tweedehands voorzetapparatuur.

Tekst

Adresgegevens vestiging Venlo

Motrac
Tasmanweg 6
5928 LH Venlo
Algemeen telefoonnummer: 088 - 73 77 800
Openingstijden: (ma t/m vrij) 07:45 - 16:45 uur
Route: Bepaal uw route naar deze vestiging

Service vraagt u aan via dit formulier, via 088-8180805 of door een bericht te sturen naar servicelimburg@motraclinde.nl.