Tekst

Omgaan met uitdagingen is iets waar iedere organisatie mee te maken krijgt. Vaak op momenten dat het net even niet uitkomt.En dan hebben we het nog niet eens over de uitdagingen die COVID-19 sinds begin 2020 met zich mee heeft gebracht.Weet dat u kan rekenen op de kennis, kunde én producten van Linde Material Handling. Linde MH biedt oplossingen die de efficiency van uw interne logistiek verbeteren én uw werkzaamheden gemakkelijker en veiliger maken.

En omdat we u graag op de hoogte houden van al onze ontwikkelingen, nodigen we u uit voor de virtuele onthulling van onze laatste innovaties. Geheel ontstaan volgens onze filosofie: YOUR WAY IS OUR WAY.

Tekst

Een spectaculaire lancering

Maak kennis met een revolutionaire generatie elektrische heftrucks, innovatieve semi-automatische orderverzamelaars én veelgevraagde geautomatiseerdewarehouse oplossingen. Ontmoet de mensen achter deze innovaties. Mensen die met passie werken om u te helpen uw zakelijke voorsprong te behouden. Eén ding is zeker: u zult verrast zijn. Want wij garanderen u, dat dit niet zomaar een virtueel lanceringsevent is.

Tekst

Maak kennis met het onverwachte

Nieuwsgierig? Houd deze datum vrij om te ontdekken hoe ware meesterwerken tot stand komen!

Woensdag 16 juni 2021 | 11:00 – 11:30 uur

Dit event heeft reeds plaatsgevonden.