Tekst

Hieronder vindt u antwoorden over hoe wij handelen rondom het coronavirus. Deze informatie wordt steeds geactualiseerd als daar aanleiding toe is.
Wij stellen alles in het werk om u te kunnen blijven helpen. Met inachtneming van alle RIVM-voorschriften voor uw en onze veiligheid blijven onze medewerkers voor u klaar staan en zullen zij waar nodig naar oplossingen op maat zoeken.

Uw gezondheid en die van onze medewerkers staan voorop. Zo blijven onze medewerkers met enige vorm van verkoudheid en/of griepklachten thuis. Verder zullen we een veilige afstand (1,5 m) met u bewaren, net zoals dat geldt voor onze medewerkers onderling.

Namens Motrac en al haar medewerkers bedanken we u voor uw begrip. Mochten de maatregelen vanuit het kabinet aangescherpt worden, dan zullen wij dit beleid volgen en u op de hoogte brengen van eventuele consequenties.

Tekst

Kernteam Motrac:

  • We hebben binnen Motrac een team samengesteld dat dagelijks monitort wat de gevolgen zijn van de maatregelen rondom het Corona-virus voor onze klanten, medewerkers en bedrijfsvoering. Indien nodig stellen we onze maatregelen bij.
Tekst

Beschikbaarheid Servicemonteurs:

  • Onze leidinggevenden hebben dagelijks contact met alle monteurs in het veld en bij de eerste verkoudheidsverschijnselen sturen wij de medewerker naar huis om te herstellen.
  • Normaliter werken wij met regio's en zijn monteurs gebonden aan een beperkte regio om onze reistijd zo minimaal mogelijk te houden wat ten goede komt aan de response tijd. Voor de komende periode zullen we waar nodig dit loslaten en monteurs daar inzetten waar eventueel een medewerkers is uitgevallen.
  • Grote bijeenkomsten zijn geannuleerd om eventuele verspreiding te voorkomen. Dit zijn met name onze Toolbox meetings met de monteurs, inhouse trainingen en trainingen bij onze fabrieken. Als alternatief zetten wij momenteel e-learnings in voor onze monteurs en Video toolboxen om toch kennis te blijven delen.
Tekst

Onderdelen:

  • Wij werken met diverse voorraadlocaties en kunnen hierdoor de beschikbaarheid van onderdelen garanderen. Alle monteurs hebben voorraad van snellopende delen in hun depot (bus) en kunnen deze ook onderling delen indien nodig. Motrac heeft een centraal magazijn met hoge voorraad onderdelen, vanuit deze voorraad beleveren wij onze monteurs in Nederland, België en Duitsland. Vanuit de Linde fabriek kunnen wij ook binnen 24 uur de onderdelen op locatie krijgen als back-up. Tevens hebben wij contacten met diverse dealers in Duitsland en ondersteunen wij elkaar met het beschikbaar stellen van onderdelen in noodgevallen.
Tekst

Is de bescherming van monteurs gegarandeerd?

  • We werken volgens de richtlijnen van het RIVM
  • De monteurs tekenen zelf de werkbonnen af via hun laptops
  • Dat waar mogelijk worden de trucks schoon aangeleverd: sturen/knoppen/stoelen/bedieningselementen worden ontsmet met desinfecteermiddel.
Tekst

Hoe houdt Motrac mij op de hoogte van eventueel nieuwe ontwikkelingen?
De informatie op deze pagina wordt steeds geactualiseerd als daar aanleiding toe is.

Heeft u nog vragen?
Neem dan contact op met uw Motrac accountmanager. Of bel naar 088-7377800 (algemene telefoonnummer). Uiteraard kunt u ook een mail sturen naar website@motrac.nl.