Tekst

Afgelopen maand zijn er 3 Linde H14T heftrucks bij CSE Cargo Services Europe B.V. in Born afgeleverd. In het pand van 40.000 m2. slaat het bedrijf lege blikjes op.

Opslag van lege en volle blikjes als dienstverlening

CSE Cargo Services Europe B.V. houdt zich bezig met het transport van verpakkingsmaterialen. Dienstverlening is hierin een belangrijk onderdeel. ““We kijken voor verbetering dan ook niet alleen naar vervoer, maar naar de hele keten: van de grondstoffen tot aan het gereed product”, aldus Martijn Vos, Directeur CSE Cargo Services Europe B.V. Om de klanten volledig van dienst te kunnen zijn, heeft CSE een eigen warehouse in Born geopend. “We merkten dat er continu problemen waren in de aanvoer. In dit nieuwe warehouse slaan we 200 miljoen lege en volle blikjes van verschillende klanten op. Daardoor zijn ze verzekerd van productie.”

Samenwerking Motrac en CSE Cargo Services Europe B.V.

Inmiddels rijden er 5 Linde trucks in het warehouse in Born. “Wij hebben opnieuw gekozen voor Linde, omdat de producten zeer betrouwbaar zijn. De prijs/kwaliteitsverhouding is dan ook erg goed”, zegt Martijn Vos. “Ook reageert Motrac snel en duidelijk. Daardoor zijn we erg blij met ze als leverancier”.