Truckvloot uitbreiden of optimaliseren?

  • Heftrucks
  • Magazijntrucks
  • Orderpicktrucks
  • AGV’s
intern-transport-truckvloot;
Afhankelijk van de inrichting van uw magazijn of warehouse en het type producten, heeft u een truckvloot. Welke trucks bij uw bedrijf passen, is afhankelijk van de processen binnen uw bedrijf en in hoeverre deze geautomatiseerd zijn. 

U kunt binnen uw warehouse gebruik maken van verschillende soorten trucks. Afhankelijk van het benodigde hefvermogen, draagvermogen of trekvermogen, de inrichting van uw warehouse en het type goederen (met of zonder pallet) die u moet verplaatsen, kunt u uw truckvloot samenstellen. 


Heftrucks

Elektrische heftrucks

De elektrische heftrucks van Linde hebben een hefvermogen tussen de 1,2 en 8 ton. Er zijn zowel driewiel als vierwiel heftrucks verkrijgbaar. Bekijk het aanbod elektrische heftrucks.

Diesel & LPG heftrucks

De diesel en LPG heftrucks van Linde zijn de zuinigste heftrucks in de markt. Ze zijn voorzien van hydrostatische aandrijving en hebben een hefvermogen tussen de 1.4 en 8 ton. Bekijk het aanbod diesel en LPG heftrucks.

Heavy trucks

Bent u op zoek naar zware heftrucks met een hefvermogen tussen de 10-18 ton? Bekijk hier het aanbod heavy heftrucks.


Trucks voor opslag

Reachtrucks

De reachtruck is optimaal als aanvulling op uw truckvloot wanneer u goederen moet wegzetten tot een hoogte van 13 meter. De Linde reachtrucks zijn voorzien van een ruime en ergonomische zitplaats, zodat uw medewerker veilig en comfortabel kan werken. Bekijk hier het aanbod reachtrucks

Smalle gangen trucks

Met een smalle gangen truck van Linde kunt u tegelijk rijden en heffen. Hierdoor is er geen tijdsverlies! De Linde smalle gangen trucks kunnen heffen tot een hoogte van 18 meter. Bekijk hier het aanbod smalle gangen trucks.

Stapelaar

Met een elektrische stapelaar kunnen goederen snel en eenvoudig weggezet worden in uw warehouse. De stapelaars hebben een hefvermogen tussen de 0.6 en 2 ton. Bekijk hier het aanbod stapelaars.

Transport trucks

(Elektrische) pallettrucks

Wanneer er goederen op pallets tot 3 ton verplaatst moeten worden, kunt u kiezen voor een pallettruck binnen uw truckvloot. U kunt kiezen voor handpallettrucks of elektrische pallettrucks

Elektrische platformwagens

De elektrische platformwagens zijn geschikt voor het transport van materialen in diverse industrieën. Er zijn verschillende modellen verkrijgbaar met divers draag- en trekvermogen. Bekijk hier het aanbod elektrische platformwagens.

Elektrische trekkers

Er zijn diverse varianten elektrische trekkers verkrijgbaar, zoals de meelopende- en de meerijdende elektrische trekker. Ze zijn geschikt voor vervoer van lichte of zware vracht en lang transport. Bekijk hier het aanbod elektrische trekkers.


Orderpicktrucks

Orderverzameltrucks

De Linde orderverzameltrucks hebben een hefvermogen tot 2,4 ton en kunnen goederen verplaatsen tot orderpick hoogten van 12 meter. Bekijk hier de orderverzameltrucks.

AGV’s

AGV’s zijn Automatisch Gestuurde Voertuigen. In principe kan elke Linde magazijntruck tot AGV omgebouwd worden. Er zijn ook diverse zelfstandig opererende trucks verkrijgbaar met een hefvermogen van 1.2 tot 5 ton.