Onze toegevoegde waarde

Een partner met ervaring en ongeëvenaarde technologische oplossingen voor uw intern transport.
Onze toegevoegde waarde;

Advies op maat:

In de afgelopen 65 jaar is Motrac uitgegroeid tot toonaangevende logistieke totaalaanbieder voor intern transport.

Door onze jarenlange ervaring weten wij altijd wat er speelt en beschikken wij over een enorm logistiek netwerk en expertise om uw onderneming op maat te bedienen.

Onze Kernactiviteiten zijn:

Heftrucks & magazijnvoertuigen (nieuwe en gebruikt)
Logistieke oplossingen / geautomatiseerde warehouses
Verhuur
Leasing
Service en heftruck onderdelen

Oplossingsgericht:

Het realiseren van de laagste kosten per pallethandeling en het (her)inrichten en automatiseren van uw interne logistiek. Daar draait het om. Onze expertise in de verschillende branches is groot. Daarbij richten wij ons op alle facetten van uw intern transport: van analyse tot implementatie en beheer. Geen onderneming is hetzelfde, maar ons doel is samen met u rendementsverbeteringen te realiseren in uw logistieke proces. Daar werken we aan, dat is onze toegevoegde waarde sinds 1954.

Expertise van Reesink Logistic Solutions

In samenwerking met het nieuwe zusterbedrijf Reesink Logistic Solutions bieden we u de kennis en ervaring aan op het gebied van integrated solutions voor geautomatiseerde warehouses. Met Lalesse Europe als onderdeel van Reesink Logistic Solutions, kunnen onze engineers voor u een totaaloplossing ontwerpen met magazijnkranen, autostore en racking. 

Service daar draait het om

De beste producten, betrouwbare service en een partner die met u meedenkt, dat vinden wij belangrijk. Daar ligt uw winst en dat begrijpen wij bij Motrac. Snelle en betrouwbare service is daarom één van onze pijlers. Heeft u vragen over onze producttoepassingen of logistieke oplossingen, of wilt u een afspraak maken met een van onze experts: neem dan contact met ons op.