HeftruckCup

Elk jaar organiseren wij een HeftruckCup voor heftruckchauffeurs. Wij testen hierbij rijvaardigheid, snelheid, veiligheid en efficiëntie.
Linde HeftruckCup;
Deze HeftruckCup geldt als voorronde voor de Internationale HeftruckCup. De 3 winnaars mogen Nederland vertegenwoordigen bij de Internationale HeftruckCup in Aschaffenburg (Duitsland).

HeftruckCup

HeftruckcupDe HeftruckCup is een wedstrijd speciaal voor heftruckchauffeurs en wordt elk jaar georganiseerd door Motrac.
In 2 voorronden en een finaleparcours laten zij hun snelheid en behendigheid op de heftruck zien. Er wordt afwisselend gereden op een heftruck en een reachtruck.

De beste 3 heftruckchauffeurs winnen een geheel verzorgde reis en deelname aan de Internationale HeftruckCup in Duitsland.

Parcoursen

Hieronder een aantal voorbeelden van parcoursen die in het verleden gebruikt zijn en waarop de heftruckchauffeurs hun vaardigheden moesten tonen.

Internationale HeftruckCup: StaplerCup

De winnaars van de Nederlandse HeftruckCup mogen Nederland vertegenwoordigen bij de Internationale HeftruckCup (Staplercup) in Aschaffenburg (Duitsland).

De StaplerCup is een jaarlijks terugkerend evenement georganiseerd door Linde en al 10 jaar een begrip. Inmiddels is dit kampioenschap, dat ooit begon als Duits kampioenschap heftruckrijden, uitgegroeid tot een internationaal evenement.

Onder het oog van 20.000 toeschouwers en 5 televisiezenders nemen heftruckchauffeurs uit verschillende landen het tegen elkaar op.

Meer informatie over de StaplerCup is te vinden op de website van de StaplerCup.