Het revisieproces:
in 8 stappen van gebruikt naar bijna nieuw

Tijdens het revisieproces worden er alleen originele Linde-onderdelen gebruikt.
Revisieproces;
Met een Linde Approved-truck haalt u kwaliteit in huis waar u op kunt vertrouwen, voor een prijs die u het meeste waar voor uw geld geeft. De Linde Approved-serie bestaat over het algemeen uit voormalige leasevoertuigen, die van begin af aan zijn onderhouden volgens de aanbevelingen van Linde.

Dankzij de uitgebreide faciliteiten in onze werkplaats kunnen de trucks stuk voor stuk worden afgestemd op uw wensen. Tijdens het revisieproces worden er alleen originele Linde-onderdelen gebruikt.
Revisieproces stap 1  Stap 1: Voormalige huurtrucks
Linde Approved Trucks zijn doorgaans voormalige leasetrucks, die van begin af aan zijn onderhouden door Linde-monteurs. 
Revisieproces stap 2  Stap 2: Hogedrukreiniging
Iedere truck wordt grondig gereinigd met stoom, om al het opgehoopte vuil en alle verontreinigingen te verwijderen voordat de inspectie plaatsvindt. 
Revisieproces stap3  Stap 3: Volledige inspectie
Een gekwalificeerde ingenieur voert een nauwgezette analyse uit om te bepalen welke delen en onderdelen van de truck aandacht nodig hebben. 
Revisieproces stap 4  Stap 4: Uitstoot-/druktest
Bij gemotoriseerde trucks wordt de motor onderworpen aan een strenge test met de nieuwste diagnostische apparatuur. Zo zorgen we dat de truck betrouwbaar is in het gebruik en voldoet aan alle uitstootregels. 
Revisieproces stap 5  Stap 5: Accu en oplader
Bij elektrische trucks wordt de accu gecontroleerd om te zorgen dat deze nog steeds goed werkt. Waar nodig worden er cellen vervangen. 
Revisieproces stap 6  Stap 6: Revisieproces
Tijdens de revisie worden alle benodigde onderdelen vervangen of gerepareerd. Hiervoor worden alleen originele Linde-onderdelen gebruikt. 
Revisieproces stap 7  Stap 7: Opnieuw lakken
Alle trucks worden opnieuw gelakt om te zorgen voor een hoogwaardige afwerking. Vervolgens worden alle nieuwe stickers en het Approved Truck-identificatieplaatje aangebracht. 
Revisieproces stap 8  Stap 8: Controle voor levering
De laatste stap is een onafhankelijke en meervoudige controle, inclusief een certificering van de ketting en de vork. Elk voertuig wordt geleverd met een wettelijk controlecertificaat. 
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               

Motrac biedt een groot assortiment gebruikte heftrucks en magazijntrucks. Wij hebben altijd een ruime keuze aan gebruikte vorkheftrucks en magazijntrucks op voorraad tegen de scherpste prijzen.