Veiligheid bij Aviko

“De veiligheid en het veiligheidsbewustzijn zijn merkbaar verbeterd.”
Praktijkcase Aviko;
Met een totale verwerking van bijna 2 miljoen ton aardappelen op jaar basis behoort Aviko tot de 4 grootste aardappelverwerkende bedrijven ter wereld.

Via het one-stop-shopping principe kunnen klanten uit de food- en retailsector in meer dan 75 landen bij Aviko terecht voor een compleet assortiment aan innovatieve en gezonde aardappelproducten, variërend van verse friet en diepvriesfriet tot schotels en röstiproducten.

Logistieke uitdaging:

Het verhogen van de veiligheid voor mens en omgeving, en het reduceren van schades en schadekosten bij intern transportmaterieel en stellingen.

Aviko logo

Oplossing:

MotracLinde voorziet alle nieuwe trucks bij Aviko standaard van de visuele waarschuwingssystemen BlueSpot én BlueSpot Red. Voor de laatste is samen met Aviko een intelligente schakeling ontwikkeld.

Resultaten:

Het veiligheidsbewustzijn en het veiligheidsniveau zijn verder verbeterd. In totaal is de schade aan trucks en stellingen met ongeveer 50% afgenomen.
Praktijkcase Aviko


Praktijkcase Aviko
Praktijkcase Aviko
Praktijkcase Renault Sport Formula One Team

Veiligheid

Linde helpt Renault Sport Formula One Team

“Formule 1 is een A-merk, gekenmerkt door performance, kwaliteit en met de nodige bravoure. Diezelfde kenmerken vinden we terug bij Linde.”

Praktijkcase voestalpine

Veiligheid

Intern Transport voestalpine Polynorm

“We streven binnen het intern transport naar maximale ontzorging, een alternatief voor de dieseltrucks en terugdringing van schades. MotracLinde bood ons hiervoor de beste mogelijkheden.”

Klantcase-Parlevliet

Optimalisatie van Intern Transport

Parlevliet & Van der Plas: 20% daling ziekteverzuim

“De Linde heftrucks zijn van een zodanige kwaliteit dat de economische levensduur langer is dan bij andere merken.”