Martens kiest voor servicegerichtheid en verlengt samenwerking

"Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn belangrijker dan kosten. Linde diesel heftrucks vragen weinig onderhoud. Daarnaast hebben we een vaste monteur van MotracLinde, die de heftrucks goed kent, maar ook de chauffeurs en de werkzaamheden waarvoor ze gebruikt worden. Dat communiceert makkelijk en snel”
Martens Beton Linde heftruck;
Koninklijke H.H. Martens & Zoon b.v. produceert en levert een breed scala aan producten en diensten, om zowel de bouw, de infra bedrijven als de Doe Het Zelf markt te bedienen. Heftrucks worden ingezet voor het continue laden en lossen van vrachtwagens, interne transporten en diverse hef werkzaamheden op de bedrijfsterreinen.

Logistieke uitdaging

Bij Koninklijke H.H. Martens & Zoon b.v. worden diesel heftrucks ingezet voor het continue laden en lossen van vrachtwagens, interne transporten en diverse hef werkzaamheden op de bedrijfsterreinen. Het merendeel van de heftrucks verplaatst betonelementen van verschillende afmetingen en vormen over een groot buitenterrein dat niet geëgaliseerd is. Niet alle soorten heftrucks zijn geschikt voor deze industriële gebruiksomstandigheden.Martens beton logo

Martens Beton Linde heftruck

Martens Beton heftruck in de industrie

Oplossing:

De diesel heftrucks worden 12 tot 16 uur per dag gebruikt, waardoor service heel belangrijk is. “Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn belangrijker dan kosten. Linde heftrucks vragen weinig onderhoud en we hebben de afgelopen jaren amper storingen meegemaakt aan deze trucks. Als eerste aanspreekpunt heeft Martens beton een vaste monteur van MotracLinde. Voordeel hiervan is dat hij de heftrucks goed kent, maar ook de chauffeurs en de werkzaamheden waarvoor ze gebruikt worden. Dat communiceert makkelijk en snel”, zegt Palko van Sleeuwen, assistent teamleider werkbegeleidingsteam bij Koninklijke H.H. Martens & Zoon.  

Resultaten:

De oude heftrucks zijn op basis van het nieuwe leasecontract ingeruild. “Daardoor hebben we nu moderner hefmaterieel met een lager brandstofverbruik. Linde heftrucks leveren bewezen kwaliteit onder industriële omstandigheden. Daarnaast zijn de chauffeurs erg tevreden over het rijcomfort door de luchtgeveerde stoelen en de makkelijke joystickbediening”, aldus Palko van Sleeuwen. 

Martens Beton zware Linde heftruck

Martens Beton -heftrucks

Martens Beton Linde heftruck

Martens Beton Linde heftruck

Klantcase-Parlevliet

Optimalisatie van Intern Transport

Parlevliet & Van der Plas: 20% daling ziekteverzuim

“De Linde heftrucks zijn van een zodanige kwaliteit dat de economische levensduur langer is dan bij andere merken.”

Praktijkcase Ter Steege Groep

DHZ / Bouwmarkt

Ter Steege Handel kiest voor kwaliteit en veiligheid Linde heftrucks

“Voor ons was de kwaliteit, en dus de bedrijfszekerheid, een belangrijk selectiecriterium, omdat op een aantal vestigingen maar één heftruck of reachtruck aanwezig is voor alle logistieke werkzaamheden”

Praktijkcase Tuinvisie

Optimalisatie van Intern Transport

TuinVisie kiest opnieuw voor kwaliteit en bedrijfszekerheid Linde

“Om onze levertijd richting klanten te garanderen is uitval van heftrucks niet acceptabel. Dat voorkomen wij met de kwaliteit en bedrijfszekerheid van Linde heftrucks.”