Kostbare kunsttransporten met de Linde heftrucks bij Joseph Klibansky

“Als ateliermedewerkers laden en verplaatsen wij vaak kratten met kunstwerken en grote creaties, voor zowel exposities als leveringen aan klanten.”
MLKlibansky-header-CampagneDJvD_klein;
Kunstenaar Joseph Klibansky is in 1984 geboren in Zuid-Afrika, hij is opgegroeid en woonachtig in het Gooi. Hij is een kunstenaar die zijn markante werken wereldwijd verkoopt.

Logistieke uitdaging

Jan Benschop werkt als multifunctioneel ateliermedewerker voor Joseph Klibansky. “Als ateliermedewerkers laden en verplaatsen wij vaak kratten met kunstwerken en grote creaties, voor zowel exposities als leveringen aan klanten”, vertelt Benschop. “Dat zijn meestal kostbare en zware transporten, waarbij het uiteraard belangrijk is dat er geen kunstwerk valt, of op een andere wijze beschadigd raakt.’’
joseph-klibansky-logo

Oplossing

Omdat Jan Benschop bij een vorige werkgever jarenlang met goede ervaringen bouwmaterialen heeft getransporteerd met Linde heftrucks, beschikken ze nu over een Linde elektrische E20 en een E50 heftruck. ‘’Met de E20 kunnen wij makkelijk in kleine ruimtes zoals onze galerie manoeuvreren en kunstwerken nauwkeurig positioneren. De E50 heeft een groot hefvermogen, omdat wij liever over- dan ondercapaciteit hebben”.
MLKlibanskyReportage-19DJvD_klein
MLKlibanskyReportage-29DJvD_klein (1)

Resultaat

Bij Joseph Klibansky rijden drie medewerkers met beide heftrucks en Benschop heeft in zijn hele loopbaan al meerdere Linde’s intensief gebruikt. “Ik heb al ruim 120.000 kilometer op Linde heftrucks gereden. Dan ga je de betrouwbaarheid en veiligheid extra waarderen. Deze positieve ervaring heeft hier een grote invloed gehad op de merk- en leverancierskeuze, waaraan Motrac weer naar tevredenheid invulling heeft gegeven. Bij technische vragen probeert een servicemedewerker ons direct op afstand te helpen. Als klant word je bij Motrac tijdens elk contact met de verkoop en service gewoon goed geholpen.”

MLKlibanskyReportage-07DJvD_klein
Praktijkcase Kloosterboer

Warehouse

Kloosterboer: Linde is de Mercedes onder de heftrucks

“Na 30 jaar zijn wij nog steeds tevreden over de kwaliteit van zowel het benodigde onderhoud als de samenwerking met Motrac.”

Praktijkcase Matrix Fitness

Optimalisatie van Intern Transport

Johnson Health Tech kiest voor advies, kwaliteit en ontzorgen

“Ik heb ervaren dat Linde voorop blijft lopen met technische innovaties, die zowel het rijcomfort als het veilig werken verbeteren.”

Praktijkcase Magazijninrichting Grolleman

Warehouse

Optimalisatie warehouse bij Grolleman

“Met deze nieuwe inrichting en een beter doordacht ruimtegebruik creëren wij een verhoging van 40% van onze invriescapaciteit"