Non-Food

De non-food sector omvat een ruim portfolio aan producten die op een vlotte manier tot bij de eindgebruiker moeten geraken, en dit binnen verschillende categorieën zoals elektronica, cosmetica, huishoudtoestellen, sportbenodigdheden, kledij, boeken, zware industrie etc. Voor deze categorieën gelden onderlinge verschillen qua benodigdheden, maar in grote lijnen gelden wel dezelfde behoeftes op het vlak van goederenbehandeling.
Non-Food sector;

Verschillende voorzetopties

VoorzetoptiesIn de non-food sector is er vaak behoefte aan voorzetapparatuur voor specifieke toepassingen. Dan bent u bij Motrac aan het juiste adres. U kunt er bij onze Linde heftrucks namelijk voor kiezen om bepaalde toestellen van speciale voorzetapparatuur te voorzien, zoals een rotator om voorwerpen te kantelen, een klem om uw producten stevig vast te zetten of een sideshift om goederen ook zijdelings te verplaatsen. 

Hebt u een specifieke toepassing voor ogen en wilt u graag weten of wij u hiervoor een geschikte oplossing kunnen bieden? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren!

Robuustheid

Bij een groot aantal bedrijven binnen de non-food sector (vooral de zware industrie) gebeurt de productie op terreinen die ruwer zijn dan gemiddeld. Dit maakt dat u moet kunnen rekenen op logistieke oplossingen die ook in deze omstandigheden volledig tot hun recht komen. Onze Linde trucks zijn samengesteld uit kwalitatieve, duurzame materialen die ervoor zorgen dat uw machines u ook op een ruwe ondergrond niet in de steek zullen laten.

Een grote variëteit aan toestellen

Omdat deze sector veel verschillende producttypes omvat, is er ook behoefte aan veel verschillende types trucks. Motrac kan perfect op die vraag inspelen dankzij ons ruim productaanbod bestaande uit een grote verscheidenheid aan heftrucks en magazijntrucks binnen elke categorie. Waar bepaalde toestellen excelleren in kleinere ruimtes, zijn andere dan weer helemaal op maat van grotere gebieden: voor elke omgeving hebben we dus de juiste truck.

Bovendien zijn onze trucks ook vaak in meerdere configuraties beschikbaar, bijvoorbeeld met meer batterijcapaciteit, een lagere mast, een initiële heffing etc. We hebben ook speciale uitvoeringen voor heftrucks, zoals de brouwerij uitvoering en de container uitvoering, om u ook in specifieke omgevingen van een ideale heftruck te kunnen voorzien. 

Dus wat u ook zoekt: bij ons zult u het vinden!