Food

De scherpe wet- en regelgeving binnen de branche zorgt ervoor dat bedrijven in de voedingssector behoefte hebben aan logistieke oplossingen waarmee ze aan alle hygiënische vereisten kunnen voldoen. Linde heeft hoog kwalitatieve trucks waarmee u voldoet aan alle aspecten van de strikte wetgeving.
Food;

Optimale hygiëne

Food sectorBinnen de voedingssector valt alles onder strenge HACCP regels, dus is het belangrijk dat u trucks kunt inzetten die de omgeving niet vervuilen. Zo kunt u voor applicaties binnen perfect gebruik maken van onze elektrische heftrucks zodat de voeding niet wordt aangetast door vervuilende uitlaatgassen. 

Conform de hygiënische vereisten van de voedingssector kunt u uw trucks ook probleemloos laten uitrusten met non-marking banden, witte banden die geen afdruk achterlaten en een vereiste zijn in de sector. 

Bovendien maken onze heftrucks gebruik van oliebadremmen, die ook uitermate geschikt zijn voor hygiënische omgevingen. In tegenstelling tot trommelremmen gaat dit type remmen namelijk de vorming van stofdeeltjes tegen, zodat deze de delicate voeding niet kunnen aantasten.

Geschikt voor in de koelvakken

Food sectorIn de voedingssector heersen er in veel ruimtes lagere temperaturen om de voeding optimaal vers te houden. Dit heeft ook een impact op de werking van uw trucks, bijvoorbeeld door de extra belasting op de batterijen die hierdoor veroorzaakt wordt. Om dit euvel te verhelpen, zijn vele van onze trucks configureerbaar tot uitvoeringen die meer ruimte voorzien voor batterijen, waardoor u langer aan de slag kunt en u zo uw productiviteit gevoelig verhoogt.

Daarnaast hebben we ook een specifieke uitvoering voor binnenin koelvakken, namelijk onze cold-store trucks. Deze toestellen zijn bestand tegen de grote temperatuurschommelingen die optreden bij het binnen- en buitenrijden van de koelcellen, waardoor ze ook in de koudste omstandigheden optimaal blijven werken.

Flexibele huurvloot voor piek- en dalperiodes

Food sectorDe voedingssector is vaak onderhevig aan piek- en dalperiodes, waardoor u op bepaalde momenten behoefte hebt aan een grote vloot en op andere momenten genoeg hebt aan een kleinere hoeveelheid inzetbare toestellen.

Om hieraan te kunnen voldoen, kunt u eenvoudig gebruik maken van onze uitgebreide, flexibele huurvloot om zo op elke dag van het jaar over het precieze aantal trucks te beschikken waar u op dat moment behoefte aan hebt.