Werking Linde Hydrostaat

De Linde Hydrostaat maakt de Linde heftrucks uniek in de markt. Lees hier alles over de werking van dit unieke, innovatieve systeem.
Werking van de Linde hydrostaat;

Werking Linde Hydrostaat 

De Hydrostaat van Linde bestaat uit axiaal liggende plunjerpompen. Onder hoge druk spuiten deze plunjerpompen de olie tussen de kop van de plunjerpomp en de swashplate. Hierdoor ontstaat er een oliefilm tussen de swashplate en messing kop wat slijtage voorkomt. 

Door de Hydrostaat wordt de olie in de heftruck in beweging gebracht. Zo wordt de olie overgebracht van de pomp naar de hydrostatische rijmotoren. 

U kunt gelijktijdig rijden én heffen door het Linde 2-pedalensysteem. U kunt dus vol gas heffen, maar langzaam rijden. Het toerental hoeft niet naar beneden wanneer u wilt heffen. Bij andere merken heftrucks is dit niet mogelijk.

Bekijk de video over de werking van de Linde Hydrostaat

Heftrucks met de Linde Hydrostaat

De unieke Linde Hydrostaat is te vinden in de diesel, lpg en zware heftrucks. Met de hydrostatische aandrijving zijn de compacte diesel en lpg heftrucks van Linde met afstand de zuinigste in de markt.

Linde diesel en LPG heftrucks

Linde diesel en LPG heftrucks

  • Hefvermogen van 1.4 - 8 ton
  • Zuinigste heftrucks in de markt
  • Lage uitstoot

Linde zware heftruck

Linde zware heftruck H100-H180-D

  • Hefvermogen 10 - 18 ton
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Laag brandstofverbruik

Advies nodig welke heftruck het beste bij uw bedrijfssituatie past? Laat u adviseren door een specialist van MotracLinde.

 

Meer weten over de Linde Hydrostaat?

Wilt u meer weten over de Linde Hydrostaat, of de voordelen van dit aandrijvingssysteem ontdekken? Of bent u benieuwd hoe dit unieke systeem werkt? Klik op een van de links hieronder.